Dragebådsfestivalen

Dragebådsfestivalen er en festival til ære for den kinesiske digter Qu Yuan.På Dragon Boat Festival spiser vi en række traditionelle fødevarer, den mest kendte er zongzi.At spise zongzi på Dragon Boat Festival har været udbredt siden Wei- og Jin-dynastierne.Denne skik har varet i mere end to tusinde år.

Den oprindelige betydning af ordet "duan" i "Duanwu" er "zheng", og "wu" er "zhong"."Dragon Boat Festival", "Zhongzheng" også, denne dag ved middagstid er til højre for midten.De gamle brugte de himmelske stængler og jordiske grene som bærer, de himmelske stængler bar himlens vej, og jorden støttede vejen til at bære jorden.I midsommermiddagen er dragen på himlen på middagsdagen.På dette tidspunkt er dragestjernen midt på himlen, hvilket er den mest "centrerede" position i hele året.De gamle har altid beundret vejen for mellem og retfærdighed, og "retfærdighedens" vej kommer her levende til udtryk.Derudover har Duan også betydningen af ​​"tidlig", så den første middagsdag i Wu (maj) kaldes også Duanwu.

Danyang Festival

De gamle brugte de himmelske stængler og jordiske grene for år, måned, dag og tid.Ifølge kalenderen og de tolv jordiske grene er den femte måned "Wuyue", og Wuday er "Yangchen", så Dragebådsfestivalen kaldes også for "Duanyang".

For at fejre denne ældgamle traditionelle festival afholdt Chenda Optoelectronics også en sjov konkurrence om at indpakke zongzi den 11. juni 2021. Konkurrencen handlede ikke kun om, hvem der kunne pakke dumplings hurtigt, men også om, hvem der kunne pakke dem godt ind.Denne aktivitet fik personalet i virksomheden til at føle glæden ved festivalen, mens de arbejdede.

Selvfølgelig gik dumplings ind i maven på personalet og var meget lækre!

The Dragon Boat Festival

Indlægstid: 22. juni 2021